.W.E.L.C.O.M.E.

Lépj be e csodás birodalom kapuin. Nézd, milyen egyedi a birtok. A tulajdonos Aqene nyitott személyiség, biztosan te is megkedveled. Könyvtárában saját könyvek. Albumában szemet gyönyörködtető képek. Ha szereted a Világát, az extrákhoz minden képen be kell nézned. Azonban ha magát a szerkesztőt választod, elérheted…

Nézz fel legközelebb is! ;)

 
LÁJK

 
~Aqene~

kedves. segítőkész. empatikus. család centrikus. pattogós. kreatív. szeretet teljes. jó fej. naív. mosolygós. türelmetlen, viszont emberekkel birkatürelme van. idegesítő. egoista. idegbeteg. szétszórt. képes az embereket tudat alatt jobb kedvre deríteni (álítólag). lassú (felfogásban is xD). divat mániás. nevetés. 6 (mint szám x'D). anime. manga. rajzolás. rpg (Yuuta&Nana, Sekai & Motoko, Jurij & Tex, továbbá Chou & Ayame, Boa & Io). japán. francia. szív. hentai. Masi. yaoi. yuri. lila. kék. Fanny. szisza. nyúl és panda (újabban). orlando bloom. johnny depp. musical. gép. nyalóka. kiegészítők. Walt Diney. tetoválás

Többet rólad!:
      

 
Csiripelések
 
FAV

 
LáwolomMasika Hirai Ewe Fawkes Lee' Lupir

 
Apróság

Az akadályok nem törhetnek meg; minden újabb akadály az elszántságomat fokozza.

(Leonardo da Vinci)

 
Szeretem a...

Könyv & Írás
Szeretek olvasni, de írni mégjobban. Nagyon sokféle-fajta féleképpen írtam már. És úgy érzem egyre jobbakat írok. :) Az évek folyamán fejlődő képes lettem. :)
Tovább>>

Pikcsörsz
Fényképezés az életem. Nem csak magamat, hanem a barátaimat, tájat, és érdekességeket is szívesen fényképezek. Egyre sűrűbben próbálok művészi képeket készíteni. Ez nem mindig jön össze, de próbálkozás nélkül nincs alkotás se. :)
Tovább>>

Rajz & Festészet
Már kiskoromban is "művész lélek" voltam. Van egy csomó mappám, ami tele van az akkori rajzaimmal. És persze ált. suliba is a rajz volt a kedvenc tantárgyam. :) Sokat rajzolok, festek, és grafikázok. :)
Tovább>>

Music cakk-cakk
"Zene nélkül mit érek én!" Minden nap hallgatok egy kis zenét. Anélkül élni se tudnék. :) Mindenféle számot szeretek. Van olyan, hogy meghallom, és máris megszeretem. :) De ilyen mindenkinél biztosan van. ^^

 
Angyalkák

Lehet jelentkezni a Chatbe vagy a VK-ben! :)

001. reina 
002. wounded 
003. haku 
004. hotaru 
005. wolflady 
006. saca&dóri 
007. neikoh-chan 
008. eliffe 
009. arachme 
010. luisee 
011. doris 
012. nyara 
013. clly 
014. nessa 
015. kukuru 
016. silence 
017. ruko 
018. lollylol 
019. husi 
020. masika

021. mayu 
022. hinagiku 
023. angelic 
024. yamada 
025. miu 
026. matsuket 
027. bleach4ever 
028. brown 
029. nikki* 
030. dori 
031. saki
032. mii-nyan 
033. sztell 
034. yui-nyan 
035. bakaneko 
036. yui&eliffe 
037. hagyii 
038. dai 
039. hirannis 
040. bbgirlzh

 

 

041. mika 
042. mephy 
043. mai 
044. cherry 
045. anda 
046. shuran
047. reny
048. chrome
049. moll black
050. nóryyyy
051. mido
052. wise
053. wikwik. :3
054. dóri
055. kat3
056. szabina
057. mimmy
058. diamante
059. AACE
060. Leonie and Angmar
061.
kahi

062. crazza
063. szmöre
064. sakura&naruto
065.
066.
067.
068.
069.
070.
071.
072.
073.
074.
075.
076.
077.
078.
079.
080.

 

 

 
!PIROS-PIROS!

Ha van valamilyen anime, vagy manga amit szeretnéd ha kiadnának Magyar honban is, akkor iratkozz fel TE IS!

 

 

HOME

Szerepes díj

2012.05.20. 16:48, Aqene
Bereczki Zoltán - Száz év

Akitől kaptam: LuPir
Akinek adom: Masi

Veletek játék az élet
- szerepjátékos blog díj - 

Szabályok: Az alábbi díj arra szolgál, hogy azokat a barátaidat lepd meg vele, akikkel szerepjátékozni szoktál. Mindegy, hogy fórumon, élőben, vagy egy MMORPGvel, esetleg MSNen. Olyannak is adhatod, akinek nincs blogja, vagy oldala, elvégre ők is a barátaid. Azt hiszem, nem kell mondani, hogy a kérdésekre őszinte választ adj... és próbálj ne csak tőmondatokban válaszolni, fejtsd ki amit gondolsz! Az egész sokkal izgalmasabb úgy! Ez a díj két irányba működik, visszajelzést adsz annak is, akitől kaptad, és annak (vagy azoknak is) akiktől kapod. Lehetőleg a lapjukat linkeld majd be ;)

Akitől kaptam - LuPir

1. Meglepett a díjjal? Vagy számítottál rá?
Igen, nagyon meglepett, hogy egy ilyen díjjal illettek meg. Igazán megtisztelő számomra, és nagyon de nagyon megérintett. ^^
2. Ő már elmondta, hogy emlékszik a kezdésetekre. Te is így emlékszel?
Hát az biztos, hogy letámadtam. Vagyis… Egy versenyen vettem részt, és épp kritizálkodtam, hogy mégis mi a fene bajuk van a rajzommal, meg nem értettem egy kifejezést, és volt szíves elmagyarázni, hogy mit is jelent. Én meg persze magamba egyből felfújtam magam, hogy mégis ki ez, hogy ki mer engem oktatni, még csak nem is ismer, nem is szerkesztő… Aztán valahogy szóba jött a chaten a szerepjáték. Nekem meg egyből felcsillant a szemem. „Igen? Szerepjáték? Óóóóó, hát szeretlek éééén!” Szóval valami ilyen gondolatokkal a fejemben kaptam az alkalmon, és elkezdtem faggatni, majd elkértem a címét. (a szokásos Aqene mód on) Aztán beszélgettünk, és ha minden igaz én egyből a tárgyra tértem. Megírta az első kommentjét, én meg… „Őőőőő okéééé… Biztos akarom én ezt?” Úgy fogalmazott, hogy én csak néztem. Számomra túl komolyan vette az egészet, és én kezdtem megszeppenni. Hirtelen mindent rossznak éreztem, amit csináltam. A karaktereket, a leírást… De aztán megszoktam, és bátorított, és most már szerintem egészen jól megy.
3. Mért szeretsz vele játszani? Na és mit nem szeretsz a stílusában?
Szeretem, hogy mindig van egy kész ötlete, még ha azt nem is osztja meg velem. És úgy ír, mint egy profi író, szóval olyan, mintha csak egy könyvet olvasnék. Persze utána jön az én cseszlett bejegyzésem, és máris megszűnik a hatás, de az elmúlt pár hónapban szerintem már javultam én is. (Javíts ki, ha tévedek ^^)
Amit nem szeretek benne, az talán az, hogy sose tudom, hogy mit akar egyes helyzetekben, és nem tudom, hogy mit is lépjek rá. Általában semmi se jó neki (ha én felvetek egy ötletet) meg nem is kíváncsi rá, pedig én ehhez vagyok hozzászokva, hogy elárulom mit akarok kihozni. De még ha sikerül is elárulni, az azért se úgy sül el, ahogy azt én szeretném.
4. Mi számodra a legemlékezetesebb pillanat az eddigi játék(ok)ból?
Van egy pár. :) Hirtelen választani se tudok, mind emlékezetes. Az egész szerep egy nagy emlék. :D De talán az, amikor elszúrjuk a legromantikusabb pillanatokat, mert akkor van min zsörtölődni. :D
5. Egyensúlyban vagytok játék közben? Vagy valaki mindig dominál? Szeretnél változtatni rajta?
Azt hiszem nem mondanám, hogy egyensúlyban vagyunk. LuPir dominánsabb, én inkább csak PRÓBÁLOK alkalmazkodni több-kevesebb sikerrel. De én nem is bánom, ugyanis az akció-fantasy szerep nálam elég régen volt, VAGY olyan, ami csak erre asszociál, talán még nem is. Ugyanis nekem miiiiiiiindig a romantika az első. Szóval nem igazán tudom, hogy minek is kéne történnie. Főleg, hogy a téma ráadásul a múltban játszódik. Imádom a középkort, de csak a ruhák miatt. Vajon miért is ezt a kort választottam… (xD)
Változtatni? Igen, szeretnék, mert ezt a műfajt is ki szeretném bővíteni a tudással. Mondjuk ehhez inkább könyvet kellene olvasnom, hogy legyen valami fogalmam a harc leírásáról, de hát… Olyan könyv még nem született, ami nekem tökéletes ilyen téren. Bár amit LuPir ajánl, az egész jó szokott lenni. Tudja mi kell nekem. >) Kicsit ijesztő… oO
6. Mit gondolsz, milyen lenne a játék azzal, akitől a barátod kapta a díját? Vagy netán már ismered?
Nem ismerem, és mivel FIÚ, ezért nem is nagyon szándékozom megismerni egy szerep kapcsán. Úgy értem életemben egyszer ha szerepeztem még nagyon régen a kezdetek kezdetén egy fiúval… Öt perc alatt megutáltuk egymást. :D Nem kísérteném a sorsot, ha lehetne. :) De mint embert, szívesen megismerném, mert annyit hallottam már róla, hogy most már érdekel. :D
7. Mennyire tartjátok a kapcsolatot a játékon kívül? Találkoztatok már?
Nem találkoztunk, de ezt igyekszek minél hamarabb bepótolni. Szeretek kapcsolatokat alakítani, és megtartani hosszabb ideig, főleg ha az a személy kedves számomra. Szegényt nyüsztetem, hogy találkozzunk, szóval reméljük nemsokára ez be is fog következni. Vagy én, vagy ő, de utazni fogunk! >) És nem fogadok el nemleges választ. ^3^ Szegény LuPir. :(
8. Mit gondolsz a barátodról, mint emberről? És a karaktereiről?
Hát egyszer már kifejtettem neki. Furcsa egy szerzet be kell vallanom, de egyáltalán nem bántam meg, hogy felvettem msn-re. Ahhoz képest, hogy mennyire próbál távolság tartó maradni (én így látom, bocsi ^^) szerethető egy ember, csak nem kell az agyára menni, mint ahogyan azt én teszem.
A karakterei… Hát fiúkkal szokott lenni, szóval nekem épp elég nyomós indok az. Ráadásul véletlen-készakarva annyira olvasztóak, hogy ott folyok el a gép előtt amikor olvasok egy-egy kommentet. :D Persze nem csak ezért szeretem (de 90%-ban ez van benne xD), hanem azért is, mert semmit nem tudok róluk az ég adta világon, és érdekel a személyes történetük, amit a karaktereimmel próbálok is kideríteni.
9. Találkoztatok már élőben? Milyen volt? Vagy mit gondolsz, milyen lenne?
Sajnos nem találkoztunk még, de ezt írtam is. Azonban igyekszem, hogy ez ne tartson így sokáig. Muuuuuhaha!
HA találkoznánk? HA…? Szerintem… Én öt perc alatt hazakergetném szegény lányt. Kikönyörögnék tőle egy közös képet, és minimum egy rajzot is. Meg aztán meglátnék egy ruhát, és egyből jönne, hogy „Ilyet akarok a karakteremre!!! Csak…” És órákon át mondanám neki, hogy mit javítanék bele. Aztán szeretetingadozásom jönne. Ölelgetés a tetőfokon! :D Aztán úgyis ellök magától, én meg könnyes szemekkel nézek rá. Hát igen, ilyen vagyok. :) De valószínűleg nem lenne ilyen. ELSŐ találkozáskor legalábbis nem. (képet kivéve)
10. Mit gondolsz azokról, amit ő válaszolt a kérdésekre?
Ömm… Azt hiszem igaza van. Kicsit önbizalom hiányos vagyok nála, de csak azért, mert nem érzem egy szinten a kettőnk játékát. Bár ő (azt hiszem) több ideje játszik, mint én, és sokkal több mindent is próbált ki. Nekem a próbálgatáshoz nincs türelmem azt hiszem.

Akinek adom - Masika

1. Emlékszel még hogy kezdtétek? Visszagondolva meglepő volt?
Fú… Keresgéltem a neten képek után. Rátaláltam a kedvenc képemre, ami egy elf volt. Barna haj, barna szemek, az egész táj barna, sexy pillantás a srácnak… És beadott egy oldalt, ami meglepettségemre egy olyan oldalt adott be, amin karakter keres karaktert. Megkerestem ott ezt a képet, és elolvastam a karakterleírását. Nagyon megtetszett, így megkuksiztam a gazdáját. Szimpatikusnak tűnt, így a megadott e-mail címre küldtem neki egy levelet, amiben az állt, hogy szimpatikus, tetszik a karaktere, és szívesen felvenném msn-re. Na már most arra már nem emlékszem, hogy ő vagy én adta meg a címet… Arra viszont igen, hogy amikor elkezdtük a játékot rossz volt a gépe (meg a nete) és öt percenként ledobálta az msn, és aztán mindent másolhattam be neki újra meg újra. Fú de kiakasztó volt! :’D
2. Ha újra játszhatnátok egy szerepet, vagy egy szereprészt, melyik lenne az és mit változtatnál rajta?
Ha újra kezdhetném vele… Elég sok szerepet lebonyolítottunk már, és fele abbamaradt, mert már nem tetszett, vagy találtunk rá más indokot. Azt hiszem Riko-s szereptől kezdve mindet újra játszanám.
Amit változtatnék, az a karakterek személyisége lenne. A seme-n változtatnék, hogy ne mindig ugyan olyan legyen (bár Masinak ez ellen nincs kifogása tudtommal xD), a csaj karakteren pedig annyit, hogy ne ribancosodjon el mindig.
3. Mért adod neki, mért szeretsz vele játszani? És mit nem szeretsz a stílusában?
Azért adom pont neki, mert nem csak a szerep miatt, vagy a karakterei miatt van a melyemben, hanem mint ember is. Az évek alatt sok mindent megéltünk már, és fontos ember a számomra. <3
Szeretek vele játszani, mert változatos karakterei vannak (nem úgy, mint nekem) akiket meg is tud tartani olyannak, amilyennek tervezte. (nem úgy, mint én). Kompromisszum képes, és majdnem mindenben (azért többségében…) benne van, amit csak kitalálunk. Szerethetők a karakterei, és ő volt az, aki megszerettette velem a yaoit. Régebben még álmomban sem gondoltam volna, hogy én majd egyszer egy meleg páros egyik tagja leszek.
Mit nem szeretek benne? Hát ez egy húzós kérdés. Taláááán… Néha az uke karaktereit. Olyan kis nyávogósak. :D Bár én aztán befoghatom a számat, mert a csaj karaktereimtől még néha én magam is a falra mászok. xD Szóval még azt se tudom mondani, hogy ez miatt… :)
4. Mi számodra a legemlékezetesebb pillanat az eddigi játék(ok)ból?
Van egy pár. Bár felére már nem emlékszem. :) Az maradt meg bennem, hogy: voltam macska seme, Masinak volt egy undok hercege… Konkrétabb: Amikor Lenék kosárlabda csatát vívtak. (Hna abból a csaj nem volt annyira ribis, egész menő volt). Meg ugyan ebbe az, hogy kapott Len a karakteremtől egy sztáros sálat, amit ő kötött neki.
A Megbízásban az egész, elvégre megkönyvesítettem. De a legemlékezetesebb belőle az Boa fájdalma volt, amikor Ioval beszélt a végleges céljáról, hogy ő bizony meg akar halni. Meg a jövőbeli utazás, amikor Chou kiakadt, hogy lesz három gyerekük.
Különös sorsban pedig AZ EGÉSZ! De ami nagyon-nagyon az az, amikor Yuuta még kicsi volt, és „Mochii”-zott. :D Meg Nana és Yuuta megismerkedése. Julcsi ribiskedése, és amikor Texel először „tornáztak”. Meg amikor Tex szerenádot adott a kollégiuma előtt. Sekai és Motoko játéktermi eseménye, Sekai dalai (amit le is mentettem). És amikor mindannyian elmentek strandra. :’D Na az egy élmény volt, főleg, hogy mi előtte azt konkrétan „megéltük”. És végezetül: amikor a karakterek velünk találkoztak.
5. Egyensúlyban vagytok játék közben? Vagy valaki mindig dominál? Változtatnál a dolgon?
Mivel mi mindig beszéljük többségében, hogy mikor mi legyen, így azt hiszem igen, egyensúlyban vagyunk. Mindig van valami, amit ki tudunk találni, hogy érdekesebbé tegyük a játékot, és ez nagyon jó. *-*
6. Mennyire tartjátok a kapcsolatot játékon kívül? Találkoztatok már?
Minden nap beszélgetünk, még akkor is, amikor nem kéne. :) Ha rajtam múlik, akkor mindig csak rajta lógok. Kezdetekben (mikor volt még volt telefonja) leterheltem a kártyámon az összeget, mert volt, amikor órákig beszélgettünk. Persze amikor összeveszünk, akkor nem beszélgetünk. Az inkább csak egy oldali kommunikáció. Én írok neki kisregényt (oldalakat), hogy béküljünk ki, beszéljük meg, stb-stb, ő pedig nem válaszol, sőt, szerintem néha el se olvassa.
Taaaaaaalálkoztunk. Nem is egyszer. Sose felejtem el az első alkalmat, hogy mennyire féltem. Persze egész jó lett, és az után is egyre többet találkoztunk. Több napig macerás kibírni egymást, sőt, van amikor egy napot is elég nehezünkre esik. De ettől függetlenül szeretem, és remélem, hogy lesz még jópár felejthetetlen találkozásunk. Mint amilyen a hegyi túra, arborétumi séta, szökőkútban fürdés, strandra menés, körutazás a fővárosban, szerep évforduló megünneplése, OSG, koncertekre járás, buliba menés, és még sorolhatnám, hogy micsoda.
7. Találkoztatok már élőben? Milyen volt? Vagy mit gondolsz, milyen lenne?
Ez a kérdés az előbb volt. ^^” Na de sebaj, elmondom még egyszer. :)
Találkoztunk, nagyon jó volt, és bár voltak rossz napjaink amiket megéltünk (szó szerint xD) azért remélem, hogy lesz még jó sok ilyen attól függetlenül, hogy nemsoká megkezdődik a nagy betűs élet a részemről. :( :) Ha rajtam múlik biztosan lesz, ezt garantálom!!!!
8. Mit gondolsz a barátodról, mint emberről? És a karaktereiről?
Masi egy nagyon aranyos lány, aki akaratos, nyers modorú, néha kicsit önző, de szeretnivaló, segítőkész, maximalista, és kedves. Több jóság szorul belé, mint rossz. Kiakaszt néha a maximalitásával, neki mindig a legjobb a megfelelő. Sokszor bízom rá a döntéseire a dizijeimet, és a versenyművemet, mert tudom, hogy az rossz akkor nem lehet. :)
Karakter-karakter… Szeretem a karaktereit, mert… HÉ! Ezt már írtam! >.< Nyáááá! Olvass vissza! :D A karakterei eszméletlen cukik, aranyosak, és mindig tudják, hogy mi kell az enyéimnek. ;)
9. Tanultál már valamit tőle, vagy van valami, amit kifejezetten meg akarsz neki köszönni?
Azt, hogy szeretettem neki köszönhetően a yaoit, és hogy… Khm… :D Szépen le tudok vezetni egy eksönt, és nem bohóckodom el. HA olyanom van. xD És én az egész éveket szeretném neki megköszönni, amit rám szánt szerepileg. <3 *-*
10. Valószínűleg a két (vagy több, ha másoknak is végigírtad ;D) nagyon jó szerepes barátodról írtál tizen kilenc (vagy több) kérdésen keresztül... játszottatok már együtt? Szeretnél? Mit gondolsz, csípnék egymást? Milyen lenne a játék?
Ömm… Nem tudom. Nem hiszem. Túl egyforma a nézetük, és majdnem az ízlésviláguk. Ők lehet, hogy élveznék, de én nem. LOL :D Bár ki tudja. Az is lehet, hogy hamar ráunnának egymásra. De az is lehet, hogy nem. Hm-hm… :)

TAG SUM PPLZ!

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.
 

~AngelRose~
ez nem lányregény, ez az élet

Az oldal kizárólag saját készítmény, bármi megtetszik, és el szeretnéd vinni, szólj. ;)


Légy te is Farmasi tanácsadó! Kötetlen munka, befektetés nékül, minõségi termékek, jó kereseti lehetõség!    *****    Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679;&#12300;&#914;&#923;SM&#923;IW&#12301; &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679; EGY SZIGET + 24 MÁGUS &#9679; FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)